tiistai 21. kesäkuuta 2016

Päivä 1




Ensimmäinen päivä kurssilla. Link School sijaitsee Swieqin alueella ja kuljin matkan kävellen mukavassa aamuauringossa ihaillen ympäristöä ja puutarhoja. 





Kurssin aluksi tutustuimme toisiimme, ohjaaja ja opiskelijat. Kerroimme itsestämme, vaihdoimme kokemuksia opettamisesta ja vertailimme koulutusjärjestelmiä Maltalla, Kanadassa, Saksassa ja Suomessa. Teimme samalla alkukartoitusta jossa mietimme itseämme opettajina sekä tarpeitamme ja tavoitteitamme kurssin suhteen.

Pääsimme myös tutustumaan kurssimateriaaliin.



Myöhemmin päivällä sivuttiin tuntien suunnittelua ja sen pohjalta observoimme yhden koulun opettajan tuntia. Kyseessä oli hyvin sekainen ryhmä, jossa oli osallistujia eri maista, kulttuureista, ikäluokista ja molempia sukupuolia. Tunnilla oli aiheena ruoka, ja johtuen osallistujien erilaisista taustoista, keskustelu ja osallistuminen oli erittäin vilkasta. Mahtavan mukava ja leppoisa tunti, oppiminen on parhaillaan todella hauskaa!Tunnin jälkeen keskustelimme siitä vielä juurta jaksain, mietimme ja arvoimme mikä oli hyvää ja mitä itse ottaisimme mukaan.

Iltapäivän lopuksi tutkailimme vielä erilaisia lähestymistapoja kieltenoppimiseen. Esimerkkinä communicative language teaching.

Lisätietoa saat halutessasi esimerkiksi osoitteesta moramodules.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti